Terug

Wild bescherming met reflecterende aluminiumfolie

Filters

  • Wild beschermingsfolie XL

  Wild beschermingsfolie XL

  Wild beschermingsfolie bestaande uit 50 meter 25cm brede harde aluminium band, hoogglanzend en eenzijdig weerbestendig rood gelakt, met kogel motief (gepreegd) om reflectie van koplampen te optimaliseren, verpakt in kartonnen dispenserbox.

  94,26

  94,26 (114,05 Incl. BTW)

  • Wild beschermingsfolie Small

  Wild beschermingsfolie Small

  Wild beschermingsfolie bestaande uit 50 meter 6cm brede harde aluminium band, hoogglanzend en eenzijdig weerbestendig rood gelakt, met kogel motief (gepreegd) om reflectie van koplampen te optimaliseren, verpakt in kartonnen dispenserdoos.

  34,75

  34,75 (42,05 Incl. BTW)

Wild beschermingsfolie om dier en mens te beschermen tegen ongevallen. Een effectieve en goedkope oplossing tegen aanrijdingen met wild en wild schades aan velden en weiden. De speciale gevormde kogeltjes zijn rechtstreeks gepreegd in rode aluminiumfolie en zorgen voor een optimale reflectie van licht dat komt uit koplampen van voertuigen.

De aluminium wild reflectie folie op rol is eenvoudig om bomen, lantaarnpalen en/of verkeerspalen te wikkelen en is zo vervaardigd dat bij het naderen van een voertuig het licht gereflecteerd wordt door de rode aluminiumfolie, lichtstralen die door een constante beweging van het voertuig een dicht optische beschermend hek produceren. Het wild blijft daardoor staan en steekt de weg pas over nadat de visuele verschijning volledig verdwenen is.

De rode kleur geeft bovendien een schokwerking bij wild, automobilisten daarentegen worden door het rode reflectie licht niet verblind.

* Ook geschikt ter preventie in de landbouwsector, de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box