• Lorem ipsum

Aluminium Embossing folie

Rollen embossing aluminiumfolie
Rollen embossing aluminiumfolie
Aluminiumfolie 420mm x 5m x 0,150mm dik op rol t.b.v. embossing art en hobby doeleinden. Verkrijgbaar in de kleuren glanzend goud, zilver en koper. 1 rol = 2,1 m² en staat hiermee gelijk aan ca. 33 A4 vellen.
€40,81
(€49,38 Incl. BTW)
A4 Aluminiumfolie Embossing vellen
A4 Aluminiumfolie Embossing vellen
A4 aluminiumfolie vellen t.b.v. embossing art en hobby doeleinden. De vellen zijn 150my (0,150mm) dik en hebben een formaat van 210mm x 297mm, verkrijgbaar in 7 mooi glanzende kleuren.
€2,07
(€2,50 Incl. BTW)
Aluminium Embossing folie

Embossen met aluminiumfolie is zeer leuk om te doen, met onze zachte maar extra dikke aluminium knutselfolie kunt u de mooiste creaties maken. Wij leveren de hobbyfolie en u bedenkt de werkstukjes. ''Ook een leuke bezigheid om met kinderen te doen, het is eens wat anders dan spelen op een tablet''.

Hoeveel mensen zijn niet opzoek naar een leuke hobby, net even wat anders dan anders?
Verdiep u eens in het embossen op aluminiumfolie, wie weet is dit wat voor u. Als u er eenmaal bedreven in bent zijn de mogelijkheden ongekend, van super mooie wenskaarten tot de mooiste fotolijsten, er zijn wel 1001 toepassingen te bedenken.

Zoek eens wat informatie op en er zal een wereld voor u open gaan, van hobbyist tot professionele kunstenaars er zijn miljoenen beoefenaars die de mooiste werkstukken creëren. Er zijn duizenden foto's en filmpjes beschikbaar en vele websites met handige tips. Neem eens een willekeurige zoekmachine en zoek op: Aluminium embossing art

Met onze speciale Embossing folie (leverbaar op rollen en vellen) is het mogelijk om al deze figuren in reliëf te tekenen,
de mogelijkheden zijn oneindig, veel plezier........