• Lorem ipsum

Gekleurde staniol folie

Rollen aluminium staniol folie of per kilo op maat gesneden vellen met keuze uit 21 kleuren voor de chocolade en suikerverwerkende industrie.

1 Kilo gekleurd aluminiumfolie op maat gesneden in vellen
1 Kilo gekleurd aluminiumfolie op maat gesneden in vellen
keuze uit 21 kleuren voedselveilige aluminium staniolfolie velletjes, rechtstreeks in de fabriek op ieder gewenst formaat gesneden en netjes per kilo in folie verpakt en geleverd in minder dan 30 dagen afhankelijk van de drukte/planning.
€41,28
(€49,95 Incl. BTW)
Gekleurd staniol folie op rol 	10my
Gekleurd staniol folie op rol 10my
Met keuze uit 16 kleuren aluminium staniol folie van 52 cm breed met een lengte van 10 meter op de rol waardeer je al je (chocolade)producten op en geef je net dat extra tintje dat past bij je producten en/of jaargetijde.
€15,67
(€18,96 Incl. BTW)
Gekleurde staniol folie

Gekleurde aluminiumfolie vellen om chocoladeproducten zoals bonbons, kerstklokjes, hartjes en paaseitjes etc. in te wikkelen/verpakken. De aluminiumfolie zorgt dat de aroma's van de chocolade optimaal behouden blijven en geeft een luxe uitstraling. ideaal om uw chocolade assortiment op te waarderen passend bij het seizoen.

  • Kerstmis: gekleurde kerstklokjes
  • Nieuwjaar: gouden/zilveren champagne kurken
  • Moederdag/Valentijn: rode hartjes
  • Pasen: gekleurde paaseitjes, paasklokjes, etc.

We zijn gespecialiseerd in deze gekleurde aluminiumfolie en kunnen deze in relatief kleine hoeveelheden leveren, dus ook binnen handbereik voor de kleinere chocolatier. Er is keuze uit wel wel 21 mooie kleuren en de minimale besteleenheid per gewenst formaat is slechts 1 kg per kleur en wordt geleverd als glad aluminium staniolfolie. De kilo prijs voor deze voorgesneden gekleurde aluminiumfolie staniol vellen is slechts € 41,28 ex btw. De levertijd varieert van 10 tot 30 dagen, afhankelijk van de hoeveelheid en de ruimte in onze planning.

De hoeveelheid velletjes per kilo is sterk van het formaat, hierbij een aantal voorbeelden van formaten met het bijbehorend aantal velletjes per kilo:

  • Formaat 90 mm x 90 mm ca. 4257 velletjes per kg voorgesneden aluminiumfolie
  • Formaat 120 mm x 120 mm ca. 1875 velletjes per kg voorgesneden aluminiumfolie
  • Formaat 150 mm x 150 mm ca. 1000 velletjes per kg voorgesneden aluminiumfolie.

Extra optie's

  • Een standaard kleur voorzien van uw logo of tekst is mogelijk vanaf een minimale afname van 50 kg of meer (per kleur).
  • Op aanvraag kunnen wij ook rollen produceren in iedere gewenste breedte/lengte en kleur om te gebruiken op volautomatische stanioleer- machines.