Over ons

Aluminiumfolie is een specialistisch product dat in vele soorten, maten en kwaliteiten wordt aangeboden. Daarom hebben wij ons ten doel gesteld dat we een verschil wilden maken in de jungle van aanbieders. In 2005 zijn we begonnen met het aanbieden van alleen de beste kwaliteit Europees aluminiumfolie voor professionele toepassingen. Europees geproduceerd folie van hoge zuiverheid en van een gegarandeerd consistente kwaliteit. Om u als klant deze garantie te kunnen bieden, hebben we voorop gesteld dat we zo kort mogelijke lijnen willen hebben met onze leveranciers. Bijkomend voordeel van deze korte lijnen, is dat we in het geval van een maatwerk order, een uiterst scherpe prijs kunnen bieden en strak binnen deadlines kunnen leveren.

Medewerkers met verstand van aluminiumfolie

Vanwege de uiteenlopende toepassingsgebieden van aluminiumfolie stellen wij hoge eisen aan het kennisniveau van onze medewerkers. Wij willen daadwerkelijk een meerwaarde bieden als u een order plaatst, door mee te denken en met oplossingen te komen die perfect aansluiten bij uw soms unieke wensen. Zowel op het gebied van aluminiumfolie dat gebruikt wordt in de bouw, als voor aluminiumfolie voor de horeca en chocolaterie zijn onze medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Aluminiumfolie Nederland B.V. is een vakkundige gesprekspartner en wij zien het als een sport om u uiteindelijk een order te kunnen leveren waar u meer dan tevreden over zult zijn. De beste kwaliteit, voor de beste prijs en voorzien van het beste advies.

Aluminiumfolie van een consistente kwaliteit

Niks vervelender dan afwijkende vervolgorders en niks onhandelbaarder dan aluminiumfolie dat in dikte varieert per rol. Om u als klant permanente zekerheid te bieden dat uw order ook feilloos aansluit op de eisen die u stelt in uw offerteaanvraag, doen we geen concessies op het gebied van kwaliteit en zuiverheid. Daarom maken we uitsluitend gebruik van streng geselecteerde Europese producenten en hebben we onze magazijnen verspreid over Europa. Alleen op deze manier denken wij u als klant de zekerheid te kunnen bieden van een hoogwaardig product tegen de scherpste prijs. Een prijs die trouwens erg concurrerend is ten opzichte van vergelijkbare aanbieders. Het inkoopvoordeel dat we behalen door bulkinkoop willen we namelijk rechtstreeks ten goede laten komen aan onze klanten. Omdat we bovenop de markt zitten, weten we altijd de beste prijs te onderhandelen bij onze leveranciers. Onze ervaring en expertise is uw garantie voor een order en levering die aansluit bij uw verwachtingen en budget. Keer op keer.

Aluminiumfolie Nederland B.V.
Pfinztalstraat 6
4143 JB Leerdam
Nederland

KvK nummer: 80900569
BTW nummer: NL861844397B01
IBAN nummer: NL06RABO0361795009
BIC: RABONL2U

Van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot en met 17.00 uur telefonische bereikbaar op:
+31 (0)85 4864120 of via e-mail [email protected]