Offerte

Aluminiumfolie bestellen? Neem contact op voor een offerte

Er is veel aanbod in de markt voor aluminiumfolie. Door de verschillen in kwaliteit en zuiverheid is het soms lastig om door de bomen het bos nog te kunnen zijn. Wij hebben ons tot doel gesteld om transparant en open te zijn over de mogelijkheden die we u kunnen bieden op het het gebied van aluminiumfolie. Daarom bieden we u maar een kwaliteit: de beste. Al onze folies zijn van de hoogste zuiverheid en worden in Europa geproduceerd. Omdat wij rechtstreeks contact hebben met de producenten kunnen we een constante kwaliteit garanderen bij iedere bestelling. Door te bellen naar 085 486 41 20 en uw wensen kenbaar te maken of door het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen, kunnen we u een concrete offerte aanbieden die aansluit op uw specifieke wensen.

Vakbekwame medewerkers helpen u verder

Onze medewerkers hebben verstand van zaken. Als u uw wensen kenbaar maakt over de toepassing, de dikte en de afmetingen, zullen zij u uiterst competent een passend voorstel doen. Aluminiumfolie.nl is er trots op een echte specialist te zijn als het gaat om professionele folies. Aluminiumfolie voor de professionele gebruiker die precies weet wat hij wil, of voor de professional die weleens van gedachten wil wisselen met een expert om te komen tot de meest ideale oplossing voor een toepassing. Van ondernemers in de bouw tot professionals in de chocolaterie, onze medewerkers weten wat er speelt in de markt en zijn op de hoogte van wetgeving en duurzaamheidseisen die aan aluminium worden gesteld.

Ook voor maatwerkoplossingen zijn wij uw partner

Onze klanten stellen hoge eisen aan flexibiliteit en kwaliteit. Onze trouw aan deadlines en onze betrouwbaarheid zijn belangrijke factoren die bepalen dat onze klanten terug blijven komen. Onze aluminiumfolie - magazijnen zijn verspreid over heel Europa. Dit is een belangrijk criterium voor onze concurrentiepositie. Wij bieden u de keuze uit meer dan 1.000 verschillende aluminiumfolie producten in de diktes 0,008 tot 0,300 mm in de kwaliteit 99,0/99,5% zuiver aluminium, zowel in zachte, ½ harde en harde uitvoering.

Omdat al onze aluminiumfolie in Europa wordt geproduceerd, kunnen we u relatief snel uw maatwerkoplossing leveren. Omdat wij samenwerken met meerdere toonaangevende producenten staan wij garant voor de meest scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kopen wij groot in en maken gebruik van volumekortingen. Dit prijsvoordeel berekenen wij rechtstreeks door aan u als klant, waardoor u tegen de beste prijs uw order geleverd krijgt.

Direct contact opnemen
Sales: Emiel Schols,
van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op: +31 85 486 41 20
Daarnaast zijn wij bereikbaar per e-mail: [email protected]

Aluminiumfolie Nederland B.V. - Pfinztalstraat 6 - 4143 JB Leerdam - Nederland