Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Advies of offerte?

   Bel +31 (0)85-4864120
   [email protected]

   Dispensers

   Voor het perfect afrollen van aluminiumfolie en recht afscheuren op de juiste lengte kun je niet zonder een goede aluminiumfolie dispenser!... Toon meer

   Prijs

   -
   3 Producten
   Folie Dispenser 60cm

   Folie Dispenser 60cm

   Metalen folie dispenser geschikt voor rollen catering en aluminiumfolie met breedte van maximaal 60cm. De dispenser heeft een stabiele stand en is hiermee zeer geschikt voor gebruik op werkbanken en is tevens voorzien voor van twee wandbevestigingspunten.

   Direct leverbaar
   € 15,95 Excl. btw
   Bekijken
   Folie Dispenser 45cm

   Folie Dispenser 45cm

   Metalen folie dispenser geschikt voor rollen catering en aluminiumfolie met breedte van maximaal 45cm. De dispenser heeft een stabiele stand en is hiermee zeer geschikt voor gebruik op werkbanken en is tevens voorzien voor van twee wandbevestigingspunten.

   Direct leverbaar
   € 12,79 Excl. btw
   Bekijken
   Folie Dispenser 30cm

   Folie Dispenser 30cm

   Metalen folie dispenser geschikt voor rollen catering en aluminiumfolie met breedte van maximaal 30 cm. De dispenser heeft een stabiele stand en is hiermee zeer geschikt voor gebruik op werkbanken en is tevens voorzien van twee wand bevestigingspunten.

   Direct leverbaar
   € 11,25 Excl. btw
   Bekijken

   Dispensers

   Voor het perfect afrollen en recht afscheuren op de juiste lengte is een goede aluminiumfolie dispenser een vereiste. Wij hebben de beste dispensers opgenomen in ons assortiment die overeen komen met de formaten van onze horeca aluminiumfolie op rol. Deze dispensers kunnen ook gebruikt worden voor het afscheuren van vershoudfolie.