Maatwerk

Ook voor maatwerkoplossingen zijn wij een betrouwbare partner waar je op kunt bouwen!

Onze klanten stellen hoge eisen aan flexibiliteit en kwaliteit. Onze trouw aan deadlines en onze betrouwbaarheid zijn belangrijke factoren die bepalen dat onze klanten terug blijven komen. Onze aluminiumfolie - magazijnen zijn verspreid over heel Europa. Dit is een belangrijk criterium voor onze concurrentiepositie. Wij bieden u de keuze uit meer dan 1.000 verschillende aluminiumfolie producten in de diktes 0,008 tot 0,300 mm in de kwaliteit 99,0/99,5% zuiver aluminium, zowel in zachte, ½ harde en harde uitvoering.

Omdat al ons maatwerk in Europa wordt uitgevoerd, kunnen we u relatief snel uw maatwerkoplossing leveren. Door onze samenwerking met meerdere toonaangevende producenten staan wij garant voor de meest scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kopen wij groot in en maken gebruik van volumekortingen. Dit prijsvoordeel berekenen wij rechtstreeks door aan u als klant, waardoor u tegen de beste prijs uw order geleverd krijgt.

Direct contact opnemen
Sales: Emiel Schols,
van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op: +31 85 486 41 20
Daarnaast zijn wij bereikbaar per e-mail: [email protected]

Aluminiumfolie.nl - Avelingen-west 21 - 4202 MS Gorinchem - Nederland

Dé maatwerkspecialist

Heeft u aluminiumfolie met afwijkende specificaties voor isolatie, technische of medische doeleinden nodig? Aluminiumfolie.nl - De maatwerkspecialist van de aluminiumfolie industrie is er voor u. Bewerk Aluminiumfolie niet meer zelf, het aan ons uitbesteden geeft rust, maakt capaciteit vrij, werkt efficiënter en in de meeste situaties een beter eindresultaat.

Kansen

De gaten van de allergrootste aluminiumfolie leveranciers bied goede kansen voor kleine bedrijven, is het motto van aluminiumfolie.nl, bij ons kunt u wel terecht voor speciale maatwerk opdrachten. Geen enkele opdracht is te klein dat wij er niet blij mee zijn. Doordat wij de overheadkosten zo laag mogelijk houden kunnen wij ook kleine orders leveren tegen concurrerende prijzen.

Flexibel

Onze klanten waarderen de flexibiliteit, kwaliteit en onze trouw aan deadlines en betrouwbaarheid. Onze aluminiumfolie magazijnen verdeeld over heel Europa is een belangrijk criterium voor onze concurrentiepositie. Wij bieden u toegang tot meer dan 1.000 verschillende aluminiumfolie producten in de diktes 0,008 tot 0,300 mm in de kwaliteit 99,0/99,5% zuiver aluminium, zowel in zachte, ½ harde en harde uitvoering.

Maatwerk Productie

Al onze aluminiumfolie producten worden in Europa geproduceerd, zodoende kunnen wij relatief snel maatwerk leveren. In de loop van de jaren hebben wij veel kennis opgebouwd met betrekking op maatwerk producten zoals:

 • Gekleurde aluminiumfolie
 • Aluminium folie t/m een dikte van 0,100 mm
 • Aluminium band vanaf een dikte van 0,200 mm
 • Vellen Aluminiumfolie in diverse diktes en maten.

Tevens kunnen wij indien gewenst harde folie en band tot en met een breedte van ca. 800 mm ontvet leveren.

Verder kunnen wij voor u:

 • Snijden in rollen en vellen
 • Stansen: rotatief en flatbed
 • Bedrukken
 • Belijmen
 • Perforeren
 • Ponsen
 • Omspoelen
 • Reinigen.

Als leverancier in aluminium band en folie, zijn wij voor onze klanten een onmisbare partner. Onze materialen worden onder andere gebruikt voor kritische onderdelen in de Autoindustrie, PSA (zelfklevende tapes) en verpakkingsindustrie.

Doordat wij samenwerken met meerdere toonaangevende producenten staan wij garant voor de meest scherpe prijs-kwaliteit verhouding en doordat wij genieten van hoge volumekortingen kunt u mee liften op onze zeer scherpe prijsafspraken. Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot ons aluminiumfolie assortiment, suggesties of wenst u een offerte dan vernemen wij dat natuurlijk graag.