Betaalmethoden

Bij aluminiumfolie.nl kunt u bestelling direct online afrekenen (of kiezen voor vooraf overmaken per bank) waarbij veiligheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel staan, zodoende lopen alle betalingen via een beveiligde SSL verbinding (https://) om uw veiligheid en privacy te waarborgen en bieden u de keuze uit de meest gangbare en bewezen veilige betaalmethoden.

iDEAL

Een van de meest bekende en gekozen veilige betaalmethodes. Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk bestellingen afrekenen, helemaal vertrouwd via een beveiligde betaalomgeving. Het is de meest gebruikte online betaalmethode en niet meer weg te denken bij het online shoppen. Als u gekozen heeft om met iDeal te betalen wordt u doorgeleid naar de vertrouwde en veilige betaalomgeving van uw eigen bank.

Bovendien is betalen via iDEAL voor u als klant van Aluminiumfolie.nl helemaal gratis, deze kosten nemen wij voor onze rekening. Om een succesvolle betaling te garanderen dient u alle stappen van betaal proces te doorlopen. Een betaling is pas succesvol afgerond als u na bevestiging terug in onze webshop bent gekomen.

Aangesloten banken waarmee u via iDEAL bij ons kunt betalen: ABN Amro Bank, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers en DIRECTebanking.

Bancontact

Als Belgische klant kunt u bij ons kiezen om te betalen via Bancontact. Deze service is voor u als klant van Aluminiumfolie Nederland helemaal gratis, de kosten voor het betalen via Bancontact nemen wij voor onze rekening. Deze betaalmethode is zonder account veilig te gebruiken als u beschikt over een betaalpas van een grote aangesloten Belgische bank.

PAYPAL

Wij accepteren betalingen via Paypal, veilig, snel en simpel shoppen op Aluminiumfolie.nl en betalen via Paypal.
De kosten die paypal hanteert voor het uitvoeren van online betalingen nemen wij voor onze rekening!

Betalen met Creditcard

Wij accepteren betalingen met Mastercard, Maestro en Visa. Ook deze betalingen verlopen via een beveiligde verbinding. Bij een succesvolle betalingen keer je terug in onze webshop Aluminiumfolie.nl, een succesvolle betaling is zo goed als direct zichtbaar in ons systeem. Voor deze betaaloptie rekenen wij geen kosten aan je door.

Sofort banking

Sofortüberweisung, deze betaalmethode is met name voor onze Duitse klanten/rekeninghouders.

Vooraf overmaken via bankoverschrijving

Als u geen gebruik wenst te maken van de online (IDEAL) betaalmogelijkheid dan is het mogelijk om te kiezen voor bankoverschrijving en het totaalbedrag van de bestelling onder vermelding van het bestelnummer over te maken naar onze rekening.

tnv: Aluminiumfolie Nederland B.V.
IBAN: NL06RABO0361795009
BIC: RABONL2U

In de bevestigingsmail treft u in de bijlage de factuur aan met het totaal te betalen bedrag en onze gegevens.
Na ontvangst van het factuurbedrag op onze bankrekening verzenden wij de bestelling zo spoedig mogelijk, ook hier krijgt u een bevestiging van per e-mail.

Betalen bij afhalen

Indien u liever uw bestelling komt afhalen dan is dat mogelijk op afspraak, U kunt dan het bedrag contant betalen. Een PIN automaat is niet voorhanden en accepteren dan ook alleen gepaste (of naar boven afgeronde)contante betalingen. Betaling op voorhand per bankoverschrijving is uiteraard ook een optie.

Onze gegevens

tnv: Aluminiumfolie Nederland B.V. 
Bankrekening: 361795009
IBAN: NL06RABO0361795009
BIC: RABONL2U

Na ontvangst van uw betaling verzenden wij doorgaans binnen twee werkdagen uw bestelling. Als u heeft gekozen voor deze betaal optie krijgt u tevens verdere instructies via de winkelwagen/afrekenmodule.