Menu
0

Reflecterende aluminiumfolie

Wild beschermingsfolie XL 0,070mmx250mmx50m

Wild beschermingsfolie XL 0,070mmx250mmx50m

Wild beschermingsfolie bestaande uit 50 meter 25cm brede harde aluminium band, h..
€75,50
Wild beschermingsfolie 0,070mmx60mmx50m

Wild beschermingsfolie 0,070mmx60mmx50m

Wild beschermingsfolie bestaande uit 50 meter 6cm brede harde aluminium band, ho..
€24,25

Wild beschermingsfolie om dier en mens te beschermen tegen ongevallen. Een effectieve en goedkope oplossing tegen aanrijdingen met wild en wild schades aan velden en weiden. De speciale gevormde kogeltjes zijn rechtstreeks gepreegd in rode aluminiumfolie en zorgen voor een optimale reflectie van licht dat komt uit koplampen van voertuigen.

De aluminium wild reflectie folie op rol is eenvoudig om bomen, lantaarnpalen en/of verkeerspalen te wikkelen en is zo vervaardigd dat bij het naderen van een voertuig het licht gereflecteerd wordt door de rode aluminiumfolie, lichtstralen die door een constante beweging van het voertuig een dicht optische beschermend hek produceren. Het wild blijft daardoor staan en steekt de weg pas over nadat de visuele verschijning volledig verdwenen is.

De rode kleur geeft bovendien een schokwerking bij wild, automobilisten daarentegen worden door het rode reflectie licht niet verblind.

* Ook geschikt ter preventie in de landbouwsector, de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Een B2B account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u het bestelproces sneller doorlopen, afleveradres wijzigen, eerdere bestellingen inzien en opnieuw plaatsen, tickets aanmaken, favoriete artikelen beheren en meer.

Bestellen met registratie

Onlangs toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€0,00
Gratis verzending vanaf 150 excl. btw

Taal & Valuta

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €80