• Lorem ipsum

Reflecterende aluminiumfolie

Voor 1001 decoratieve toepassingen maar vooral een effectieve en goedkope oplossing om mens en dier te beschermen tegen ongevallen.

Wild beschermingsfolie XL
Wild beschermingsfolie XL
Wild beschermingsfolie bestaande uit 50 meter 25cm brede harde aluminium band, hoogglanzend en eenzijdig weerbestendig rood gelakt, met kogel motief (gepreegd) om reflectie van koplampen te optimaliseren, verpakt in kartonnen dispenserbox.
€94,26
(€114,05 Incl. BTW)
Wild beschermingsfolie Small
Wild beschermingsfolie Small
Wild beschermingsfolie bestaande uit 50 meter 6cm brede harde aluminium band, hoogglanzend en eenzijdig weerbestendig rood gelakt, met kogel motief (gepreegd) om reflectie van koplampen te optimaliseren, verpakt in kartonnen dispenserdoos.
€34,75
(€42,05 Incl. BTW)
Reflecterende aluminiumfolie

Wild beschermingsfolie om dier en mens te beschermen tegen ongevallen. Een effectieve en goedkope oplossing tegen aanrijdingen met wild en wild schades aan velden en weiden. De speciale gevormde kogeltjes zijn rechtstreeks gepreegd in rode aluminiumfolie en zorgen voor een optimale reflectie van licht dat komt uit koplampen van voertuigen.

De aluminium wild reflectie folie op rol is eenvoudig om bomen, lantaarnpalen en/of verkeerspalen te wikkelen en is zo vervaardigd dat bij het naderen van een voertuig het licht gereflecteerd wordt door de rode aluminiumfolie, lichtstralen die door een constante beweging van het voertuig een dicht optische beschermend hek produceren. Het wild blijft daardoor staan en steekt de weg pas over nadat de visuele verschijning volledig verdwenen is.

De rode kleur geeft bovendien een schokwerking bij wild, automobilisten daarentegen worden door het rode reflectie licht niet verblind.

* Ook geschikt ter preventie in de landbouwsector, de mogelijkheden zijn onbegrensd.