Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Advies of offerte?

   Bel +31 (0)85-4864120
   [email protected]

   3in1 laminaat ondervloer

   Ondervloer voor zwevende laminaatvloeren met geïntegreerd vochtscherm, 16 db geluidsreductie en een gemetalliseerde warmte isolatielaag. Toon meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   3in1 Laminaat ondervloer met geluid en warmte isolerende functie inclusief geïntegreerd vochtscherm speciaal voor zwevende laminaatvloeren. Optimale waarden voor maximaal wooncomfort:

   • Geëxtrudeerde polyethyleenschuim
   • Geluidsreductie van 16 db
   • Aluminium gemetalliseerde laag
   • Onregelmatigheden opvangen tot 1,5 mm
   • Thermische geleidbaarheid: 0,045 W/mK
   • Thermische weerstand: 0,07 m² K/W
   • CFK vrij en bestand tegen rotten
   • Bestand tegen alkalische middelen, huishoudelijke chemicaliën en impregneermiddel
   • Deze rollen zijn per stuk te koop, 1 meter breed x 25 meter, dikte 2 millimeter.


   Laminaat ondervloer bij ons voor 16:00 uur besteld en betaald, vandaag verzonden.

   Vermindering van contactgeluid

   Zeker bij laminaat is het belangrijk om het contact geluid te reduceren: De FIXO onderlaag absorbeert storende geluiden. Lopen klinkt nog maar half zo hard, met een geluidsreductie van 16 db is het een genot voor de oren maar zeker voor eventuele (onder)buren.

   Comfort

   Laminaat zonder een isolerende ondervloer op beton voelt kouder aan. Door de uitstekende warmte isolerende eigenschappen vermijdt onze FIXO laminaat ondervloer direct warmteverlies door koude coating, zo blijft het altijd lekker warm onder uw voeten.

   Voor blijvend mooie laminaat

   Vanwege beperkte tijd worden laminaatvloeren in nieuwbouwwoningen vaak gelegd als betonnen dekvloeren nog niet volledig droog zijn. Dit met het risico dat latere uitwaseming de laminaat vochtig maakt waardoor er vervorming van de vloerendelen kan optreden, dit risico wordt met deze ondervloer tot een minimum beperkt mits juist gebruikt. Met de vochtbarrière van deze FIXO ondervloer blijft de laminaat droog en vrij van schade. Dit is tevens belangrijk als een vochtscherm wordt voorgeschreven in de leginstructies van uw laminaatvloer om aanspraak te maken op fabrieksgarantie bij eventuele schade.

   Tijd en kostenbesparend

   Losse geluidsisolatie en vochtschermen plaatsen is omslachtig en verleden tijd met FIXO ondervloer, leg alles in 1 handeling en bespaar zo tijd en geld.

   Eind Conclusie

   De FIXO laminaat ondervloer brengt allround bescherming voor zwevende laminaatvloeren. Mede mogelijk gemaakt door de hoogwaardige combinatie van trilling-dempende schuim en de vochtbarrière van gemetalliseerde aluminiumfolie. Zo reduceert u tevens de nadelige effecten van vocht op de gezondheid en meer comfort onder de voeten.

   • Deze laminaat ondervloer dient met de aluminiumfolie naar boven gelegd te worden.

   ZELFKLEVENDE TAPE

   Tevens hebben wij speciale gemetalliseerde tape in ons assortiment om banen naadloos aan elkaar te verbinden. Tevens kunt u deze tape gebruiken om de verbinding tussen ondervloer en wand helemaal te dichten. Door de verdichting met deze tape is uw vloer optimaal geïsoleerd en heeft optrekkend vocht geen kans.